Skip to content

Leefstijlcoach

Leefstijlcoach

Je leefstijl verbeteren. Hoe dan? 

Je hebt vast wel eens iets gelezen over het positieve effect van een gezonde leefstijl. Ken je een vriend(in) die gezond leeft, en wil je ook zo gezond leven? Misschien heb je al eens geprobeerd gezonder te leven. Maar telkens val je weer terug in je oude gewoontes. 

Echt veranderen en je gewoontes doorbreken is ook niet makkelijk. Omdat niet iedereen gelijk is, zal het voor elk mens weer anders zijn welke aanpak het beste werkt. Doet je vriend(in) het op dié manier. Jou manier is waarschijnlijk heel anders. Want elke mens is uniek en heeft ook eigen manieren om te veranderen. En het mooie is, dat als je jouw manier én motivatie hebt gevonden, dat gaat het bijna vanzelf.

Verandering gebeurt in kleine stapjes. Kleine stapjes maken de kans op succes groot en het risico op mislukking klein. Maar ook kleine stapjes kunnen al een groots positief effect hebben op je gezondheid.

Sommige mensen kunnen het alleen, anderen hebben daarbij hulp nodig. Als leefstijlcoach kan ik je begeleiden naar een gezondere leefstijl en samen zorgen we ervoor dat het helemaal bij jou past en dat je met weinig moeite een gezondere leefstijl krijgt.

Als leefstijlcoach maak ik graag kennis met je. Het eerste gesprek is vrijblijvend om te kijken of mijn manier van werken je aanspreekt en er een ‘klik’ is. Drink eens een kop koffie met me, of ga met me mee wandelen, dan maken we kennis!