Skip to content
Silvia Philippi

Leefstijlcoach

Hi, ik ben Silvia Philippi. Samen met mijn drie kinderen en man woon ik in Amersfoort. Ik ben een enthousiaste leefstijlcoach met een gecertificeerd diploma, dat ik mei 2021 heb behaald aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. 

Als jong meisje vond ik de werking van het menselijk lichaam erg boeiend. Hoe het allemaal zo goed werkt (en soms niet) en hoe wij daar invloed op uit kunnen oefenen. Na de middelbare school koos ik voor een opleiding in de gezondheidszorg. Ook het gedrag van mensen vind ik heel interessant. En daarom ben ik ook Sociale Wetenschappen gaan studeren in Utrecht. Mijn opleiding tot leefstijlcoach brengt beide interesses goed samen. Leefstijl heeft natuurlijk alles met gezondheid te maken. Maar vooral ook hoe je gezond gedrag kunt realiseren met behulp van coaching.

Sociaal wetenschapper

Als sociaal wetenschapper heb ik ervaring in de sector zorg en welzijn. Mijn doel is een gezonde leefstijl voor iedereen, zodat we samen een gezonde samenleving creëren. Ik werk graag samen met jou om mensen te laten groeien en in hun kracht te zetten, individueel, in groepen of in organisaties.

Illustrator

Ik ben creatief, nieuwsgierig, onderzoekend en resultaatgericht. Met mijn illustraties wil ik mijn kennis met je delen over voeding, beweging en ontspanning.  

Kennismaken?
Lijkt het je leuk om samen te werken op het vlak van leefstijl, wil je een coachtraject volgen bij mij? Of kan ik hulp bieden met mijn illustraties of animaties?

Laten we kennis maken! Tijdens een kop koffie of een wandeling leer ik je graag kennen!

Bel of mail voor meer informatie:

06-19133006

info@silviaphilippi.com