Skip to content
SilviaPhilippi

Ik ben Silvia Philippi, een enthousiaste leefstijlcoach met een gecertificeerd diploma, dat ik mei 2021 heb behaald aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. 

Als jong meisje vond ik de werking van het menselijk lichaam erg boeiend. Hoe het allemaal zo goed werkt (en soms niet) en hoe wij daar invloed op uit kunnen oefenen. Na de middelbare school koos ik voor een opleiding in de gezondheidszorg. Ook het gedrag van mensen vind ik heel interessant. Daarom ben ik Sociale Wetenschappen gaan studeren in Utrecht. 

Mijn opleiding tot leefstijlcoach brengt beide interesses goed samen. Leefstijl heeft natuurlijk alles met gezondheid te maken. Maar vooral ook hoe je gezond gedrag kunt realiseren met behulp van coaching. 

Sporten vind ik belangrijk om me fit te voelen en rust in mijn hoofd te houden. Ik ben vooral aan het hardlopen, maar pak tegenwoordig ook regelmatig de wielrenner. Wandelen vind ik ook fijn en als leefstijlcoach bied ik graag wandelcoaching aan.

Kennismaken?
Lijkt het je leuk om samen te werken op het vlak van leefstijl, wil je een coachtraject volgen bij mij? Of kan ik hulp bieden met mijn illustraties of animaties?

Laten we kennis maken! Tijdens een kop koffie of een wandeling leer ik je graag kennen!

Bel of mail voor meer informatie:

06-19133006

info@silviaphilippi.com