Gratis

Intake

Coaching

Een kennismakingsgesprek van 20 minuten is gratis en vrijblijvend. We kunnen dit live doen, via de telefoon, of via teams/zoom. Wanneer je een klik voelt en graag verder wilt met mij (leuk!), dan maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Gratis!

Het intakegesprek duurt 1 tot 1,5 uur. We kijken samen vanuit Positieve Gezondheid naar je huidige leefstijl. Wat gaat er goed, en wat wil je anders. Welke kleine stappen wil jij zetten naar een gezonde leefstijl? Heb je daarbij coaching nodig, dat is uiteraard mogelijk. We plannen dan een aantal gesprekken in.

€ 125,-

De gesprekken duren 1 uur. Je leert hoe je een gezonde leefstijl blijvend kunt toepassen in je dagelijks leven. Met kleine stapjes maak je een begin naar een nieuwe leefstijl die je gemakkelijk vol kunt houden, omdat die bij jou past. 

3 gesprekken: € 275,-

4 gesprekken: € 350,-

6 gesprekken: € 525,-

Wandelcoaching

Door te wandelen wordt je letterlijk en figuurlijk in beweging gezet. Het gesprek gaat makkelijker als je naast elkaar wandelt. Het helpt om vrijer te praten en je gedachten de vrije loop te laten. Daarnaast biedt wandelen een positief effect op je lichaam. Het is goed voor een betere ademhaling, bloedsomloop en vertering. Je piekert minder en ervaart minder stress. Wandelen kan in de buurt van Amersfoort op verschillende plekken. Zowel in de stad als net daarbuiten zijn prachtige gebieden te vinden waar ik graag met je wandel en jouw verhaal hoor.

Workshops

Voor groepen bewoners, medewerkers van een bedrijf, scholen of anders, geef ik workshops, cursussen en trainingen. 

Workshop Positieve Gezondheid: In deze workshop maak je kennis met Positieve Gezondheid en ervaar jezelf wat het inhoudt. Je gaat aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Je leert hoe je veerkrachtig in het leven kunt staan en hoe je om kunt gaan met de uitdagingen in je leven. Je krijgt uitleg hoe je dit toe kunt passen in het dagelijks leven. Ontdek waar jij invloed op uit kunt oefenen en waar je de regie over je leven kunt nemen. Omdat de workshop aan groepen wordt gegeven, is de ervaring dat dit positief werkt. Uiteraard is alles vertrouwelijk binnen de workshop. De workshop is geschikt voor bewoners, medewerkers, scholieren, etc.

Workshop Gezond leven en lekker in je vel: In deze workshop gaan we het hebben over beweging, voeding, slaap, ontspanning en lekker in je vel zitten. Vanuit Positieve Gezondheid kijken we samen naar je huidige leefstijl. Wat gaat er goed en wat wil je anders. Je leert samen met andere deelnemers hoe je een gezonde leefstijl blijvend kunt toepassen in je dagelijks leven. We gaan samen aan de slag en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen over een gezonde leefstijl. De eerstvolgende workshop start 25 januari van 14:00-16:00 uur bij One. Aanmelding verplicht via info@silviaphilippi.com. De workshop is geschikt voor iedereen die aan zijn gezondheid wil werken en wil weten welke (kleine) stappen gezet kunnen worden.

Cursus Gezond en goed met elkaar:  Voor bewoners heb ik (in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam) een cursus gegeven voor bewoners in Amersfoort. Een cursus van 8 weken, waarbij de eigen regie en eigen veerkracht centraal staat om de eigen Positieve Gezondheid te verbeteren. De zes domeinen van Positieve Gezondheid zijn allemaal behandeld door het gebruik van praktische opdrachten. Deelnemers waren zeer tevreden over de cursus. Zij voelen zich beter in hun vel en weten welke stappen ze moeten zetten om een betere gezondheid te ervaren. Het is de verwachting dat de cursus binnenkort weer wordt gegeven in Amersfoort.

Tarieven

Uurtarief is € 95,- per uur voor losse consulten, inclusief btw voor particulieren. Bij afname van meerdere uren, is het uurtarief lager (zie ook hierboven). Voor bedrijven zijn de tarieven excl. btw. Workshop/cursus/training tarief in overleg.