Nieuwe schoenen

14 maart 2016

 

Ik ben nog steeds behoorlijk verkouden, maar ik probeer mijn schema voor de halve marathon vol te houden. Ik moet natuurlijk niet terugvallen, anders ben ik bang dat ik het niet haal om 5 juni de halve te lopen. Wanneer ik een LSD loopje in Vathorst loop, willen mijn benen echt niet meer. Echt doodmoe, bijna strompelend kom ik thuis. Wat heb ik een pijn in mijn benen! En ook later die week na de training heb ik echt flinke spierpijn en ben ik moe in mijn benen. Normaal heb ik dat helemaal niet. Zou ik dat toch nog niet fit genoeg zijn? Of moet ik misschien nieuwe schoenen? Ik ga eens na hoeveel kilometesr ik erop heb zitten met deze schoenen. Als ik alles bij elkaar optel, kom ik op zo'n 1000 km. Dat klinkt best veel. Maar mijn schoenen zijn nog maar 9 maanden oud, die moeten toch langer mee kunnen gaan. Ik besluit naar Runnersworld te gaan. En als ik de nieuwe schoenen aan pas, weet ik het zeker, ik moet nieuwe schoenen! Wat een verschil, bij de oude schoenen is de demping is er totaal uit. Daarom werd ik zo moe. De nieuwe schoenen gaan in de doos mee naar huis. Ben echt benieuwd of het helpt tegen de pijn in mijn benen. Morgen ga ik ze gelijk aan doen bij de training!