Making a murderer

Makingamurderer

Netflix heeft sins december 2015 een nieuwe documentaire Making a murderer. Een erg goede documentaire over het falend rechtssysteem van Amerika. Het is een 10-delige serie, die je in ‘no-time’  uitkijkt. Het ongelofelijke wat er gebeurt en het besef dat het niet een film is waar je naar kijkt, maar de harde realiteit is, is enorm schokkend. Het gaat om echte mensenlevens die hun tijd achter de tralies moeten zitten, door incompetentie van de Amerikaanse politie en het Amerikaans rechtssysteem. Dit is het leven van Steven Avery en zijn neef Brendan Dassey. Als je op dit moment op het Internet zoekt naar de serie, dan zie je dat niet alleen ik hier in Nederland, maar heel veel mensen in de hele wereld die de serie hebben gezien, geschokt zijn en het erover hebben. Kijken als je hem nog niet gezien hebt!